» Отдых » Новости туризма

Азіатські готелі виходять на паризький ринок

    всего 84291 отеля

Азіатські готелі виходять на паризький ринок

У році розкішним паризьким готелям належить жорстка конкуренція з новими готелями, переважно знаменитих азіатських готельних ланцюжків.

Так, у грудні 2010 року у французькій столиці розпочала роботу готель Shangri-La, яка приваблює гостей висококласним сервісом і з вікон якої відкривається вид на головні визначні пам'ятки міста - Ейфелеву вежу, собор Сакре-Кер, Будинок інвалідів, Великий палац і собор Нотр-Дам.

Влітку цього року почне приймати гостей готель гонконгської мережі Mandarin Oriental, а в 2013 році ще одна мережа з Гонконгу, Peninsula, відкриє свій готель на Єлисейських полях.

Як очікується, Shangri-La, Mandarin Oriental та Peninsula запропонують своїм клієнтам в Парижі багато послуг, які не надають інші готелі французької столиці - наприклад персональне spa в номері. Для того щоб утримати клієнтів в умовах жорсткої конкуренції, паризькі готелі класу люкс оновлюють і модернізують номерний фонд.

Так, у жовтні після масштабного ремонту відкрився п'ятизірковий Royal Monceau. Значні кошти в ремонт будівлі і номерів вклав один з найвідоміших готелів міста - Plaza Athenee. Оновив номери і не менш відомий Four Seasons George V. А готель Bristol не тільки реконструював будівлю і кімнати, але і створив три нові сьюта площею 250 квадратних метрів кожен.

Вартість проживання в готелі Bristol, як і в багатьох п'ятизіркових готелях Парижа, складає від 750 євро до 13-14 тисяч євро. Примітно, що в новорічні свята заповнюваність готелів цієї категорії досягла 90-100%, повідомляє Інтерфакс.
12 января 2011, 15:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт