» Отдых » Новости туризма

Відпочинок в Домінікані залишається безпечним

    всего 84291 отеля

Відпочинок в Домінікані залишається безпечним

Відпочинок в Домініканській Республіці не представляє небезпеки для гостей. Вся туристична сфера країни, включаючи аеропорти і круїзні причали, працює в повному обсязі. За офіційною заявою домініканського міністра з туризму Франциско Хав'єра Гарсії, уряд вживає всі необхідні заходи по забезпеченню максимальної безпеки для туристів.

У свою чергу американські вчені вважають, що ризик зараження холерою гостей Домініканської Республіки вкрай малий, а самі прості правила гігієни і харчування скоротять його до нуля. Головні з запобіжних заходів - пити тільки бутильовану воду або напої в герметичній упаковці та вживати тільки добре приготовану їжу.

Домінікана здатна забезпечити цим туристів - її курортна інфраструктура добре розвинена. "Республіка володіє сучасними водопровідними та водоочисних системами, здатними впоратися з бактеріями і дозволяють проводити 24-годинну перевірку води. Готелі, за нашими даними, перевіряють воду, кожні 4 години", - сказано в повідомленні найбільшого європейського туроператора TUI, який з 2009 року працює і в Росії.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, в Домінікані зафіксовано кілька випадків захворювання холерою, повідомляє Інтерфакс. Однак поки що жодна країна не видала свої громадянам офіційної заборони на відвідування Домініканської Республіки, на відміну від Гаїті, де вже зафіксовано 2000 випадків смерті від цього захворювання.

Курорти Доміникани від кордону Гаїті відділяють сотні кілометрів. Теоретичну небезпеку можуть представляти лише самостійні подорожі країні. Тому західні країни випустили спеціальні рекомендації для тих, хто їде не в готелі, а в місця неорганізованого відпочинку без доступу в чистій воді. Їм пропонується пройти вакцинацію. Але навіть і в цих випадках про заборону поїздок в республіку мови не йде.
10 декабря 2010, 15:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт