» Отдых » Новости туризма

Фестиваль китів пройде на Мауї

    всего 84291 отеля

Фестиваль китів пройде на Мауї

На честь повернення горбатих китів в район гавайського острова Мауї (Maui) Фонд захисту тихоокеанських китів проводить спеціалізований фестиваль, який розпочався 26 листопада і триватиме до 15 травня 2011 року. У 2009 році аналогічна подія привернула на гавайський острів 25000 туристів.

Центральним дійством фестивалю стане День кита. Він пройде 19 лютого 2011 року з 9. 00 до 18. 00 в Kalama Park. В рамках святкування відбудеться кутовий парад, а місцеві ресторани будуть готувати спеціальні страви. Також частиною фестивалю стане ярмарок ремесел. Всі кошти, зароблені в День кита, підуть на підтримку морської освітньої програми, створеної для школярів Мауї, повідомляє eTurboNews.

Акція "Біг для китів" відбудеться 5 лютого 2011 року. Учасники зможуть вибрати між напівмарафон, а також бігом або спортивною ходьбою на 5 кілометрів. Для дитячого забігу дистанція складе 2 кілометри.

Нововведенням фестивалю 2010-2011 років стане чотириденне захід "Любіть китів". Воно пройде в лютому в уїк-енд, присвячений Святому Валентину. А 11 лютого відбудеться великий концерт за участю безлічі гавайських виконавців, які працюють у жанрі традиційної музики. Крім того, 12 лютого усі охочі зможуть прослухати захоплюючу лекцію про китах.
26 ноября 2010, 11:33

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт