» Отдых » Новости туризма

Санкт - Антон відкриває гірськолижний сезон

    всего 84291 отеля

Санкт - Антон відкриває гірськолижний сезон

Один з найвідоміших гірськолижних курортів світу, австрійський Санкт - Антон ( Sankt Anton am Arlberg ), відкриває гірськолижний сезон в п'ятницю 26 листопада. В цей день тут проходять святкові змагання, концерти живої музики, фотосесії, зимовий бал та інші розважальні заходи. Початок о 19. 00.

Санкт - Антон разом з сусідніми селами Лех ( Lech ) і Цюрс ( Zurs ) входять в об'єднану зону катання Arlberg, пропонуючи в загальній складності 280 кілометрів трас і 85 підйомників. Вартість скі-пасу на півдня починається від 19,5 євро ; сезонний скі-пас для дорослого туриста коштує 710 євро.

Крім катання, гостям курорту пропонується повний асортимент зимових розваг - санки, снігоступи, бігові лижі, каток, керлінг і багато іншого. У числі найбільш відомих і цікавих подій - жіночий фестиваль Ladies ' Weeks, який в цьому році проходить з 8 по 29 січня. Протягом трьох тижнів прекрасну половину людства чекають запаморочливі знижки абсолютно на все: від власне лижного спорту до покупок в магазинах і spa - процедур.
25 ноября 2010, 19:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт