» Отдых » Новости туризма

Disney відкриє готель на Гаваях

    всего 84291 отеля

Disney відкриє готель на Гаваях

Компанія Disney Resort & Spa відкриє в Ко-Оліна (Ko 'Olina) на Гаваях свій новий готель Aulani. Він буде розрахований на постояльців будь-якого віку - від найменших до немолодих.

Aulani запропонує гостям спеціальні вікові програми для дітей 3-10 років, підлітків, дорослих і цілих сімей: від вечірок біля басейну з персонажами Діснея до екскурсій в дощовий ліс, серфінгу та майстер-класів гавайської кухні.

Готель побудований в лагуні з прозорою блакитною водою і пляжем з білим піском. У ній 359 номерів у двох 15-поверхових будинках і 451 номер з двома спальнями в невеликих віллах Disney Vacation Club, повідомляє eTurboNews.

При готелі також будуть працювати два ресторани, сад для проведення весіль, конференц-зал, кілька басейнів і аквапарк. Крім того, гості зможуть скористатися стоянкою для яхт і пограти в гольф на готельному полі. У Aulani відкриється і фірмовий дитячий клуб - Aunty's Beach House - де діти зможуть досліджувати гавайську культуру за допомогою ігор та ремесел.

Готель розташований на заході острова Оаху (Oahu), в 27 кілометрах від міжнародного аеропорту Гонолулу.

Відкриття Aulani заплановано на 29 серпня 2011 року. Бронювання номерів розпочнеться 2 серпня 2010 року. Проживання обійдеться в суму від $ 280.
27 июля 2010, 12:12

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт