» Отдых » Новости туризма

Запущено блог про зимовий відпочинок в Австрії

    всего 84291 отеля

Запущено блог про зимовий відпочинок в Австрії

Новий проект Австрійського національного офісу по туризму в Росії - "Блог мандрівника по Австрії", запущений цією весною, відкриває зимовий сезон і відновлює "прямі включення" з найпопулярніших і цікавих зимових курортів країни.

Головними темами випусків стануть сніг, гори, але не тільки катання. Спеціальний кореспондент в Австрії - професіонал у всьому, що стосується лиж і сноубордів, Роман Тюляка буде всю зиму розповідати не тільки про свої враження, але й ділитися практичною інформацією: про ціни, послуги, знижки та багато іншого. Розповіді доповнюються авторськими фотографіями і відеороликами.

Блог буде наповнюватися по мірі відкриття сезону на гірськолижних курортах Австрії. У Зельдені це вже сталося, почалися публікації репортажів з долини Отцталь. Передплатники та читачі можуть прочитати не тільки про катанні, але і інших не менш важливих складових гірськолижного курорту і відпочинку - гастрономії, апре-скі, культурних пам'ятках та багато іншого. На черзі курорти Зерфаус, Кицбюель і регіон Форарльберг.

В рамках цього проекту його ведучий обов'язково прочитає всі коментарі від читачів і відповість на питання, що цікавлять туристів питання.
26 ноября 2010, 09:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт