» Отдых » Новости туризма

У штаті Вермонт з'явиться повністю некурящий гірськолижний курорт

    всего 84291 отеля

У штаті Вермонт з'явиться повністю некурящий гірськолижний курорт

Один з найстаріших гірськолижних центрів Вермонта, Піко - Маунтін ( Pico Mountain ), з 1 січня 2011 року стає першим повністю некурящим курортом штату. Куріння тут буде заборонено повсюдно - не тільки в ресторанах або готелях, як це буває зазвичай, але навіть в будь-якому місці на вулиці: в кріслі підйомника або біля дверей готелю.

Для заохочення тих, хто прагне до здорового способу життя, курорт також пропонує кілька ініціатив. Так, якщо курець звернеться в одну з лікарень штату, що пропонують програму позбавлення від тютюнової залежності, і успішно пройде курс лікування, він отримає одноденний скі-пас безкоштовно, повідомляє PlanetSKI. Також можна взяти участь у благодійній лижній гонці, а п'ятидоларові внесок за участь буде спрямований на боротьбу з раком.

Область Піко - Маунтін як місце зимового відпочинку веде свою історію з 1937 року. Старт гірськолижного сезону 2010/2011 буде дано 18 грудня.
25 ноября 2010, 18:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт