» Отдых » Новости туризма

Готель у стилі літературних салонів XVIII століття відкривається в Парижі

    всего 84291 отеля

Готель у стилі літературних салонів XVIII століття відкривається в Парижі

В одному з найфешенебельніших кварталів Парижа, Сен-Жермен-де-Пре, розташованому в VI окрузі між Латинським кварталом і музеєм д'Орсе, у переддень Нового року, 31 грудня, відкриється новий чотиризірковий готель Belle Juliette, який не залишить байдужими цінителів витонченої розкоші.

Готель носить ім'я Жюлі Рекамье, більше відомої як Жюльєтт або мадам Рекамье - знаменитої в XVIII столітті паризької красуні і господині літературно-політичного салону. Відповідно з вишуканим смаком мадам Рекамье, інтер'єри готелю виконані в елегантному стилі відомим французьким дизайнером Анн Жельбар. Вітальні та бар Belle Juliette запросять постояльців зануритися в атмосферу музики, літератури і театру, а в spa-центрі, басейні і хаммаме постояльці зможуть по-справжньому розслабитися.

Готель запропонує своїм гостям 34 номери п'яти типів - Classic Room, Superior Room, Deluxe Room, Junior suite і Suite, площа яких складе від 17 до 35 квадратних метрів. Номери будуть оснащені комп'ютерами iMac, що дозволяють користуватися інтернетом, слухати музику і дивитися фільми. У всіх кімнатах обладнують безкоштовний бездротовий доступ в мережу і встановлять кондиціонери.

Інтер'єри готелю будуть розповідати про різні епізоди з життя Жюльєтт. Приміром, перший поверх буде присвячений її відносинам з найкращою подругою - мадам де Сталь. Другий поверх розповість про її подорож до Італії. Третій познайомить гостей з французьким письменником і дипломатом Франсуа Рене де Шатобрианом, великою любов'ю Жюльєтт. А четвертий поверх присвятить постояльців в мистецтво "causeries" - невимушеної бесіди в дусі світських салонів того часу.

Вартість проживання в готелі складе від 210 євро, континентальний сніданок коштуватиме 32 євро.
17 ноября 2010, 11:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт