» Отдых » Новости туризма

Україна буде претендувати на проведення фіналів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи після Євро-2012

    всего 84291 отеля

Україна буде претендувати на проведення фіналів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи після Євро-2012

Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков заявив, що Україна має намір претендувати на проведення фінальних матчів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи після проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Враховуючи місткість стадіонів та вимоги УЄФА, відразу після Чемпіонату будуть розглядатися дві заявки на проведення фіналу Ліги Чемпіонів і фіналу Ліги Європи", - сказав Колесніков.

Віце-прем'єр повідомив, що згідно з процедурою подачі заявки, спочатку місто разом з власниками певного стадіону має подати заявку в УЄФА, яку паралельно буде допрацьовувати Федерація футболу України.

Колесніков зазначив, що подача заявок, швидше за все, відбудеться в 2011 році, а можливе їх обговорення - починаючи з 2013 року.

Він підкреслив, що вимогам УЄФА на даний момент в Україні можуть відповідати стадіон Донбас-арена в Донецьку і перебуває на реконструкції Національний спортивний комплекс Олімпійський у Києві.

Колесніков зазначив, що зараз УЄФА вимагає від стадіону, який претендує на проведення фіналу Ліги Чемпіонів, місткість 70 тисяч місць, і висловив надію, що ця планка буде трохи пом'якшена: тоді українські стадіони зможуть претендувати на поведінку фіналу Ліги Чемпіонів.
04 ноября 2010, 16:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт