» Отдых » Новости туризма

Мікроавтобус з російськими туристами розбився в Єгипті

    всего 84291 отеля

Мікроавтобус з російськими туристами розбився в Єгипті

Троє російських туристів постраждали сьогодні в ДТП в Єгипті. Мікроавтобус «Тайота», в якому знаходилися сім туристів з Росії, в тому числі дві дитини, виїхав пізно ввечері з Шарм-ель-Шейха на екскурсію в монастир Святої Катерини, розташований біля підніжжя гори пророка Мойсея, в центральній частині Синайського півострова приблизно в 270 км. від курорту.

Аварія сталася на трасі, коли до монастиря Святої Катерини залишалося всего15 км. З не встановлених причин водій туристичного мікроавтобуса врізався у відбійник, повідомив віце-консул російського посольства в Каїрі Юсуп Абакаров. За словами дипломата, мікроавтобус не перевернувся, але від сильного удару в нього відірвало двері і колесо.

Двоє туристів отримали незначні травми і були доставлені в госпіталь Шарм-ель-Шейха. Після медичного огляду їм була надана допомога і туристів відвезли в готель. Ще однією туристці, яка отримала травму ноги, була зроблена операція на колінному суглобі. Екскурсія була організована єгипетською компанією «Blue Sky», яка обслуговує туристів туроператора «ANEX tour».
03 ноября 2010, 19:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт