» Отдых » Новости туризма

Жертвами повені в Таїланді стали 107 осіб. ЗМІ повідомляють про найсильнішому ударі стихії за 100 ро

    всего 84291 отеля

Жертвами повені в Таїланді стали 107 осіб. ЗМІ повідомляють про найсильнішому ударі стихії за 100 ро

Сьогодні, 3 листопада, уряд Таїланду повідомило, що кількість загиблих через події в країні повені досягла 107 осіб.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, цей удар стихії став найсильнішим за останнє сторіччя. Повінь спочатку відрізала від цивілізації багато районів на півночі і північному сході Таїланду, а потім обрушилося на південь країни.

Зараз ізольованими від зовнішнього світу залишаються кілька десятків тисяч чоловік.

Опадів на півдні країни сьогодні майже не було, проте рівень затоплення в деяких районах провінції Сонгкла, яка найбільше постраждала від повені, зберігався місцями на позначці півтора-двох метрів.

У ході масштабної рятувальної операції за участю військово-морських сил, сухопутних військ і авіації жителям доставляють продукти харчування і медикаменти. Військові доставили в райони лиха більше 10 тисяч армійських готових харчових комплектів і десятки тисяч пластикових пляшок питної води. Влада визнає, що евакуювати всіх постраждалих найближчим часом не вдасться.

За даними газети Кхом Чат лик, евакуація була б доцільна до повені, але на півдні, на відміну від півночі і північного сходу, ніхто не очікував такого раптового та масштабного потопу. На півночі більшість жителів вдалося евакуювати, перш ніж їх будинки і поля виявилися під водою, і, тим не менше, більше шести тисяч чоловік залишалися майже тиждень повністю відрізаними від зовнішнього світу.

Відзначимо, що в Бангкоку всі райони, що знаходяться в безпосередній близькості від протікає через місто ріки Чаопрайя, заздалегідь були захищені високими барикадами з мішків з піском. Тим не менше, кілька днів тому частина вулиць, що знаходяться нижче рівня моря, опинилися під 30-50 сантиметровим шаром води.

Нагадаємо, повінь, викликана сильними дощами, триває в Таїланді з 10 жовтня. Затоплена територія, на якій проживає в загальній складності 1,4 мільйона чоловік. Від стихійного лиха постраждали 30 провінцій.
03 ноября 2010, 22:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт