» Отдых » Новости туризма

У метро Парижа встановлюють зонтомати

    всего 84291 отеля

У метро Парижа встановлюють зонтомати

Компанія Photomaton, що володіє кабінками моментального фото на станціях паризького метро, вирішила розширити свою діяльність і встановити в підземці французької столиці автомати з продажу парасольок.

Кожен потрапляв у ситуацію, коли мінлива погода підносить сюрприз у вигляді раптово почався дощу: при посадці в метро яскраво світило сонце, і ось, через кілька хвилин, пасажирів зі станції не випускає сильна злива, а парасолю забутий вдома або в офісі. Для потрапили в таку ситуацію компанія вирішила встановити " зонтомати ".

В даний час автомати з продажу парасольок вже працюють на вокзалах Монпарнас, Ліонському і Північному, а в найближчі місяці вони з'являться на десятках станцій метро.

Парасолька, куплений в автоматі, обійдеться в 4 євро, а термін його служби буде відповідати середній тривалості життя звичайного доладного парасольки, придбаного в магазині, пише Tout - paris. org.
31 января 2012, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт