» Отдых » Новости туризма

На Турбазар поданий позов про банкрутство

    всего 84291 отеля

На Турбазар поданий позов про банкрутство

На туроператора «Турбазар» поданий позов про банкрутство. Про це повідомляє сайт Арбітражного суду міста Москви. Позов А40-103139/10 від Податкової інспекції № 31 по Москві був зареєстрований ще 26 серпня. За даними Асоціації туроператорів Росії (АТОР) до «Турбазару» є й інші претензії - наприклад, один з австрійських туроператорів також готовий судитися з цієї московською фірмою. Втім, керівництво «Турбазара», незважаючи на загрозу банкрутства, йти з туристичного бізнесу не має наміру. З його слів компанія знайшла нового інвестора, готова розплатитися за своїми старими боргами і продовжити роботу на ринку в новій якості.

Про позов податківців у самому «Турбазаре» поки нічого не знають. «Позов про банкрутство до Турбазару дійсно є. Але від компанії «СітіПрінт». Однак ми з ними домовилися про поетапне погашення боргу, і вони свій позов переносять. Про претензії податкових органів мені нічого не відомо. Що стосується звинувачень моєї компанії з боку атор, то вони не відповідають дійсності, і ми плануємо подати на них позов до суду про захист нашої ділової репутації », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Марина Царькова, гендиректор« Турбазара ».

Так, Асоціація розповіла про митарства австрійської туркомпанії «Vorderegger», яка з весни безуспішно намагається отримати з «Турбазара» оплату за свої послуги по обслуговуванню клієнтів туроператора. Почавши «копати», австрійці виявили, що ТОВ «Турбазар» у січні цього року був виключений з Єдиного реєстру туроператорів у зв'язку з ненаданням відомостей про фінгарантій на новий термін. Після цього «Турбазар» працював від імені юрособи ТОВ «Оріон тур» (реєстровий № МТЗ 001002). Однак і «Оріон тур» був виключений з ЕФРТ 7 квітня також у зв'язку з ненаданням документів про нові фінгарантій. «До чого призведе подальша« робота »сім'ї Царькова поки невідомо, але відчуття чогось недоброго і неприємного вже є. Посилюється воно після інформації про те, що недавно Марія програла справу в Люблінському суді м. Москви, ініційоване відомим рок-співаком Гаріком Сукачовим », - повідомляє АТОР.

У теж час, за даними Марини Царькова, компанія не збирається залишати туристичної ринок. «Ми знайшли нового інвестора і з понеділка на ринку з'явиться новий« Турбазар ». Ми ні йти з туристичного бізнесу не мають наміру, ні ховатися від кого б то не було. Тим більше, що 2 місяці тому у мене народилася донька. До речі, позов Сукачова «Турбазар» програв тому, що я не могла їм займатися через народження дитини. Тим не менш, зараз ми подаємо по ньому апеляцію », - повідомила співрозмовник. Вона також розповіла, що вже домовилася з компанією Vorderegger про погашення заборгованості і навіть про продовження з австрійцями роботи в новому сезоні. «Зараз бренд« Турбазар »працює від імені двох юридичних осіб - ТОВ« Аріус Тревел »та ТОВ« Полекс Тревел ». Обидві компанії мають фінгарантії і зареєстровані в реєстрі туроператорів », - додала пані Царькова. При цьому в «Турбазаре» зараз проходять консультації з юристами про можливість подачі позову до атор про захист ділової репутації компанії та її власників.

У теж час в самій Асоціації готові відстоювати в суді правдивість своїх тверджень. «Ми можемо підтвердити документально всі свої висловлювання про« Турбазаре »і її керівників. Тому суду ми не боїмося », - повідомила нам виконавчий директор АТОР Майя Ломідзе.
15 сентября 2010, 12:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт