» Отдых » Новости туризма

Російські туристи - самі численні гості Єгипту

    всего 84291 отеля

Російські туристи - самі численні гості Єгипту

Більшість туристів приїжджає до Єгипту з Європи, при цьому сама численна категорія іноземців - громадяни Росії. На їх частку припадає 14% від загального обсягу турпотоку. Далі йдуть Німеччина і Великобританія.

Разом з тим, за прогнозами міжнародної консалтингової компанії Markets & Research, Великобританія в найближчі роки стане другим за величиною в'їзним ринком для Єгипту. А в цілому кількість гостей країни буде рости в період до 2013 року не менш ніж на 12% щорічно.

На російському ринку Єгипту також залишається лідером виїзного туризму. Згідно з даними Росстату, за перші шість місяців 2010 року тут відпочило більше 1 мільйона 140 000 росіян, що на 65,4% більше, ніж за такий же період 2009 року. При цьому попит на відпочинок в Єгипті серед росіян зростає рекордними темпами: так, всього 4 роки тому тут за перші шість місяців відпочило менше 400 тисяч громадян нашої країни.

Також варто додати, що жодна інша держава світу в очах наших туристів не наблизилося до Єгипту за популярністю. На другому місці за даними за перше півріччя знаходиться Туреччина, яка прийняла 923 000 росіян.

Зростанню попиту на Єгипет сприяє, зокрема, те, що з виключно зимового напрямки він перетворився на цілорічне. Крім того, великий обсяг іноземних інвестицій допомагає вдосконалювати туристичну інфраструктуру.

Тому експерти прогнозують також швидкі темпи зростання готельної індустрії Єгипту: в останні роки безліч міжнародних готельних мереж заявили про свої плани по розширенню присутності в цій країні, повідомляє Інтерфакс. Загальне число місць в готелях Єгипту, імовірно, до 2013 року досягне 400 тисяч.
08 сентября 2010, 12:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт