» Отдых » Новости туризма

Екскурсійний трамвай-кафе з'явився у Вінниці

    всего 84291 отеля

Екскурсійний трамвай-кафе з'явився у Вінниці

З 31 серпня у Вінниці курсує екскурсійний трамвай-кафе. Він обладнаний в одному з вагонів, отриманих містом у подарунок від муніципалітету Цюріха.

У будні трамвай працює по соціальним замовленням, представляючи екскурсії на тему "Вінниця: історія і легенди" для учнів міських шкіл. Туристи, так само як і жителі Вінниці, зможуть проїхати на трамваї у вихідні дні за маршрутом "Залізничний вокзал - Вишенька", у рамках якого їм будуть запропоновані на вибір чотири екскурсії.

"Трамвай оформлений в яскравих кольорах як зовні, так і внутрішньо. У салоні встановлені столики для обслуговування відвідувачів, а також акустична система з чотирма великими моніторами", - розповідає начальник відділу у справах сім'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов.

Пасажирів обслуговують провідниці-екскурсоводи, які під час руху трамваю вулицями Вінниці розповідають про розташованих на маршруті пам'ятках, говориться на сайті міста.

Вартість проїзду та розклад руху не уточнюється, проте на сайті Вінницького трамвайно-тролейбусного управління вказаний телефон для попереднього замовлення послуги: 59-53-02.
01 сентября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт