» Отдых » Новости туризма

Герої Аватар - на Фестивалі піщаної скульптури в Туреччині

    всего 84291 отеля

Герої Аватар - на Фестивалі піщаної скульптури в Туреччині

На турецькому курорті Анталья розпочався Фестиваль піщаної скульптури. Для створення композицій його учасниками буде використано 7500 тонн піску. Темою для творчості майстрів цього року стали міфи, оповіді і їх герої.

У фестивалі беруть участь 30 скульпторів з 10 країн світу. Головним експонатом в цьому році стане композиція заввишки 15 метрів, що зображає героїв лідера кінопрокату - фільму " Аватар ".

Художники створять більше 100 гігантських скульптур, в числі яких - 300 спартанців, Адам і Єва, герої Трої, Мінотавр, ельфи, Манекі - неко ( японський " запрошує кіт " ), Карагез і Хаджіват ( герої традиційного турецького театру тіней ), Немрут - Даг ( гора на північному сході Туреччини, на вершині якої розташована гробниця правителя Антіоха I Епіфана, прикрашена кам'яними статуями висотою 8-9 метрів ), Лейла і Маджун ( герої трагічної історії любові, популярної на Близькому і Середньому Сході ).

Фестиваль триватиме до 20 листопада, пише Turkish Weekly.
22 апреля 2010, 10:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт