» Отдых » Новости туризма

У пасажирів виникає відчуття, що літаки сідають в нікуди

    всего 84291 отеля

У пасажирів виникає відчуття, що літаки сідають в нікуди

У минулі вихідні московські аеропорти "Домодєдово" і "Внуково" працювали по фактичній погоді, «Шереметьєво» - в штатному режимі. Десятки рейсів були затримані. В ніч з 7 на 8 серпня в «Домодєдово» чекали вильоту близько 2 тис. чоловік. Багато літаки, що повертаються в Москву, сідали на запасних аеродромах - в кращому випадку, в «Шереметьєво», в гіршому - в Нижньому Новгороді, Петербурзі тощо

Не обійшлося без скандалів. ЗМІ поширили інформацію, що літак авіакомпанії Red Wings, який слідував з Анталії до Москви, замість «Внуково» посадили в Санкт-Петербурзі. Пасажирів, серед яких було багато дітей, протягом трьох годин після приземлення не випускали з салону, при цьому система кондиціонування повітря була відключена, а туалети закриті.

Як відомо, субота та неділя - пік «курортних» вильотів. За даними Росавіації, тільки за добу було затримано 25 чартерних рейсів.

Прес-секретар «Домодєдово» Олена Галанова повідомила, що аеропорт розіслав авіакомпаніям лист з проханням ставити на рейси екіпажі з максимально високим рівнем допуску. «Наша злітно-посадкова смуга сертифікована за найвищої категорії, що дозволяє виконувати зльоти і посадки при нульовій видимості, - пояснила пані Галанова. - Так що все залежить від кваліфікації пілотів ».

Кореспонденту RATA-news, в суботу повернулася з Греції, довелося переконатися: зверху Москва закрита щільною імлою, і у пасажирів виникає відчуття, що літак сідає в нікуди.

За прогнозами метеорологів, задимлення в Москві триватиме до середини наступного тижня. Вчора у другій половині дня з'явилися повідомлення, що сильне задимлення вже спостерігається в декількох районах Санкт-Петербурга. Повідомляє портал RATA NEWS.
09 августа 2010, 21:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт