» Отдых » Новости туризма

На популярних пляжах Таїланду заборонили курити

    всего 84291 отеля

На популярних пляжах Таїланду заборонили курити

З 1 листопада вводиться заборона на куріння на двадцяти популярних пляжах Таїланду. Це - пілотний проект Департаменту морських і прибережних ресурсів королівства, покликаний очистити піщані пляжі від десятків тисяч недопалків сигарет.

Як повідомляють "Новости Таїланду", біля входу на кожен з пляжів будуть розташовуватися спеціальні зони для куріння з урнами. Порушникам заборони на куріння загрожує штраф в розмірі 100 тисяч бат (близько 3 тисяч доларів США) або позбавлення волі строком на один рік.

Також Департамент планує розгляд заборони на куріння в пасажирських і туристичних човнах, щоб вирішити проблему з недопалками, кинутими в море.

У числі місць, де куріння буде заборонено з 1 листопада, пляжі Травні-Пхім (Районг), Гавкотом-Сінг (Чантабурі), Банг-Саен (Чонбурі), Ча-Ам (Пхетчабурі), Кхао-Такіап (Прачуапкхірікхан), Бо- пхут (Самуї), Патонг (Пхукет), Джомтьєн (Паттайя), Кох-Хай-Нок, Кох-Хай-Най (Пхангнга) та інші, популярні у туристів прибережні зони відпочинку.
10 октября 2017, 12:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт