» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкрився в центрі Пекіна

    всего 84291 отеля

Новий готель відкрився в центрі Пекіна

У Пекіні відбулося відкриття розкішного готелю Éclat. Він розмістився в футуристичної вежі зі скла і сталі в центрі міста і є частиною торгового комплексу Parkview Green. Від міжнародного аеропорту готель відділяє півгодини на автомобілі.

Hotel Éclat Beijing пропонує постояльцям 100 номерів, в кожному з яких гості знайдуть акустичну систему Bang & Olufsen з док - станціями для iPod, спеціально відібрані сорти чаю та кави, туалетні приналежності від Miller Harris. Служба консьєржів готелю працює цілодобово. До послуг гостей - 24-годинний зал для фітнесу, ресторан, бар в лобі, а також всі заклади комплексу Parkview Green.

Лобі готелю прикрашають оригінальні роботи Сальвадора Далі, Енді Уорхола і знаменитих китайських художників. Готель може похвалитися найбільшою приватною колекцією робіт Далі в Китаї - ці картини гості зможуть побачити на кожному поверсі будівлі.

Пекінський комплекс Éclat є членом ексклюзивного клубу Small Luxury Hotels of the World. Вартість проживання в новому готелі - від $ 307 за двомісний номер на добу.
28 марта 2013, 09:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт