» Отдых » Новости туризма

Все більше туристів з Росії відвідують Абу-Дабі

    всего 84291 отеля

Все більше туристів з Росії відвідують Абу-Дабі

За перші шість місяці 2012 року емірат Абу-Дабі прийняв близько 1,2 мільйона осіб, що на 14% більше аналогічного торішнього показника. А кількість діб виросло на 9% і перевищило 3,3 мільйона.

Як повідомляє місцеве управління по туризму і культури, середній рівень завантаження готелів впав на 7% (до 65%) через збільшення їх кількості: зараз в еміраті діють 128 готелів із загальним номерним фондом більше 22 тисяч кімнат. Середня тривалість перебування туристів в Абу-Дабі також скоротилася на 5% - до 2,8 дня.

Кількість туристів з Росії в еміраті за півроку виросло на 31% і досягло майже 9 тисяч осіб, які провели близько 52 тисяч ночей в готелях. Тільки в червні в готелях Абу-Дабі зупинилося 1410 туристів з нашої країни, що на 173% більше, ніж на аналогічний період роком раніше.

Мета влади Абу-Дабі - досягти до кінця року турпотоку в 2,3 мільйона гостей. В управлінні по туризму та культурі впевнені, що досягнення такого результату будуть сприяти такі великомасштабні заходи, як гонки "Формули-1" і фестиваль культури Abu Dhabi Art, а також відкриття в листопаді найбільшого в ОАЕ водного парку Yas Waterworld.
08 августа 2012, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт