» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанія Туреччини Turkish Airlines скасувала більше сотні рейсів через страйк

    всего 84291 отеля

Авіакомпанія Туреччини Turkish Airlines скасувала більше сотні рейсів через страйк

Авікомпанія Turkish Airlines була змушені скасувати 114 рейсів, в результаті чого компанія втратить понад $ 50 мільйонів.
У термінал аеропорту Стамбула стягнуті додаткові наряди поліції, які намагаються заспокоїти розлючених пасажирів.

Відзначається, що причиною такого катастрофічного збою в роботі Turkish Airlines став проект закону, що забороняє страйки в авіаційній галузі, який зараз активно просувається членами правлячої партії в турецькому парламенті.

Авіаційний профспілка Hava İş різко засудив цей законопроект, заявивши про те, що ніхто не в змозі відібрати у людей право висловлювати свою думку, особливо у професійній сфері, і страйк є одним із загальноприйнятих способів робочих привертати увагу роботодавців до існуючих проблем та суперечностей. Вторячи словами керування профспілки, тисячі співробітників аеропортів і авіаліній зібралися перед будівлею терміналу, щоб висловити свій протест щодо нового законопроекту.

В якості заходів у відповідь, керівництво Turkish Airlines, найбільшого авіаперевізника Туреччини, звільнило 150 співробітників компанії, відправивши їм текстові повідомлення, в яких йшлося про те, що вони саботували роботу компанії, приєднавшись до страйку, і їх більше не чекають на їх робочих місцях.

Обурені таким ставленням співробітники скликали прес-конференцію, на якій зустрілися також і з представниками авіаційного профспілки, які обіцяли їм юридичний захист. Також представники профспілки пообіцяли Turkish Airlines перетворити разову страйк в постійні виступи, якщо буде звільнений ще хоч один співробітник.
30 мая 2012, 10:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт