» Отдых » Новости туризма

Російські туристи бронюють гірськолижні тури на зиму-2012

    всего 84291 отеля

Російські туристи бронюють гірськолижні тури на зиму-2012

Тенденція до раннього бронювання російськими туристами гірськолижного відпочинку збереглася і в цьому році. Туроператори, що спеціалізуються на відправці клієнтів в альпійські зимові центри, відкрили продажу гірськолижних турів на майбутній сезон вже в червні.

Першими серед країн, що надали розцінки, виявилися курорти Франції і Швейцарії, але вже найближчим часом в продаж надійдуть тури в Австрію і Італію. Як кажуть у турфірмах, на самий початок гірськолижного сезону заявок надходить поки не багато, зате досить активним попитом користуються заїзди на період з середини січня по кінець лютого, повідомляє Турпром. Серед змін, які очікують туристів наступної зими, експерти називають зростання цін на проживання та перевезення: в середньому, до 10%.

Туроператори відзначають зростаючу активність любителів зимового відпочинку: цей напрямок показувало стабільне зростання турпотоку навіть у кризу. Однією з причин популярності раннього бронювання є бажання туристів закріпити за собою кращі місця. Досвідчені гірськолижники мають свої переваги по курортам і готелям, знаючи при цьому, що місць у кращих готелях ближче до сезону не вже не залишається. Правда, найбільш просунуті туристи, бронюючи готелі через турфірми, авіаквиток купують самостійно, особливо на новорічні дати.
28 июня 2011, 14:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт