» Отдых » Новости туризма

Чехія не видаватиме мультивізи автоматично

    всего 84291 отеля

Чехія не видаватиме мультивізи автоматично

Чехія поки не готова видавати багаторазові візи більшості претендентів, як це робить Іспанія. Туристу необхідно довести, що в майбутньому він планує кілька візитів до Чехії. Заяви на мультивізи будуть розглядатися в індивідуальному порядку; рішення буде прийнято відповідно до правил Візового кодексу.

Про це розповів завідувач консульським відділом посольства Чеської Республіки в Росії Давид Нови. За його словами, на сьогоднішній день терміни розгляду документів на візу в Чехію гарантовано займають 5 днів, включаючи день подачі та день отримання. Однак необхідно бути готовим до того, що в квітні термін може бути збільшений на 1-2 дні. Термінова віза видається протягом трьох днів.

Мандрівники з Росії займають друге місце серед всіх гостей Чехії. Всього в минулому році країну відвідали 6,3 мільйона чоловік, що на 5% більше, ніж роком раніше. Кількість туристів з Росії виросло на 26,6% до 413 тисяч чоловік. При цьому рекорд 2008 року, коли Чеську Республіку відвідали 420 000 російських мандрівників, як і раніше не побитий. Наші туристи в середньому проводять в Чехії 6 днів, посідаючи перше місце за тривалістю поїздки.
18 марта 2011, 16:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт