» Отдых » Новости туризма

Бахрейн знову охопили масові заворушення

    всего 84291 отеля

Бахрейн знову охопили масові заворушення

Сьогодні, 15 березня, в результаті зіткнень демонстрантів з силами правопорядку, поновилися у Бахрейні, загинуло три людини, близько двохсот отримали поранення.

Як повідомляється в редакційному блозі газети The Guardian, заворушення охопили шиїтські передмістя Манами - столиці Бахрейну.

Зіткнення пройшли, зокрема, у містечку Сітра, де протягом дня була чутна стрілянина. Демонстранти також розбили наметовий табір на Перлової площі столиці - традиційному місці проведення масових акцій.

Крім того, десятки тисяч людей прийшли до будівлі посольства Саудівської Аравії, щоб висловити протест проти введення її військ на територію Бахрейну. За офіційною версією, близько тисячі військовослужбовців з сусідньої країни прибули в Манамі та околиці для "охорони стратегічних об'єктів".

У той же час, як повідомив депутат Бахрейна парламенту від блоку Аль-Віфак Халіль Ібрахім Аль-Марзук, шиїтська опозиція Бахрейну направила Генеральному секретарю ООН Пан Гі Муну звернення з вимогою негайного втручання в події, що відбуваються в королівстві, і виведення іноземних військ.

Тим часом, держсекретар США Гілларі Клінтон США закликала протиборчі сторони в Бахрейні "вжити негайних заходів" до початку діалогу і пошуку політичного вирішення кризи в країні.
15 марта 2011, 21:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт