» Отдых » Новости туризма

Діяльність Домодєдово і Шереметьєво перевірить прокуратура

    всего 84291 отеля

Діяльність Домодєдово і Шереметьєво перевірить прокуратура

Транспортна прокуратура Росії почала перевірку діяльності авіакомпаній і аеровокзальних комплексів Домодєдово і Шереметьєво у зв'язку з масовими затримками рейсів.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на московського прокурора по нагляду за виконанням законів на повітряному і водному транспорті.

"У вівторок транспортна прокуратура прибула в аеропорти для вивчення ситуації на місці", - зазначив він. Як підкреслив прокурор, перевірка спрямована на забезпечення прав пасажирів.

Нагадаємо, в минулі вихідні у роботі московських аеропортів виникли збої через негоду. У Домодєдово проблеми були пов'язані з відключенням електрики, в Шереметьєво затримки стали наслідком збільшення часу з обробки літаків антіобледенітельной рідиною.

Напередодні глава Росавіації Олександр Нерадько повідомив, що електропостачання аеропорту Домодєдово відновлено в повному обсязі, а служби аеропорту працюють у штатному режимі. За даними на вечір 27 грудня, інформації про своїх рейсах очікували понад 20 тисяч осіб, які розраховували вилетіти у пункт призначення з Домодєдово і Шереметьєво.

При цьому, як розповідали очевидці, співробітники авіакомпаній і аеропортів не надають актуальної інформації про рейси. Раніше також повідомлялося, що пасажири, які очікують свої рейси в московському аеропорту Домодєдово, не можуть знайти свій багаж.
28 декабря 2010, 10:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт