» Отдых » Новости туризма

Компанія Eray Tour наполягає на своїй непричетності до Karya Tour

    всего 84291 отеля

Компанія Eray Tour наполягає на своїй непричетності до Karya Tour

«Компанія Eray Tour ніякого відношення до туроператора Karya Tour не має. Eray Tour - міжнародний туроператор, який працює на європейському туристичному ринку вже 10 років », - заявив генеральний директор компанії Eray Tour Євген Пушенко

За його словами, відкриття офісу Eray Tour в Україні пов'язане з наміром компанії з осені цього року розпочати активну роботу з продажу турів в Єгипет і ОАЕ.

Як раніше повідомляло "Дело", з сьогоднішнього дня в Україні почав роботу новий турецький туроператор Eray Tour. В інтерв'ю газеті «ДЕЛО», Оуз Ергюль, представник Eray Tour в Україні, повідомив, що був одним із власників компанії «Карья тур». Він уточнив, що компанія «Карья тур» була зареєстрована в Україні в 2003 році і була визнана банкрутом у 2009 році. За його словами, у другій компанії, яка продавала турпродукт під вивіскою Karya Tour («Карья тур Юкрейн»), він виконував обов'язки консультанта.

Основними напрямками компанії є Єгипет, ОАЕ, Таїланд і Туреччина, взимку компанія має намір відкрити чартерну програму в один з гірськолижних курортів.

Як повідомляло "Дело", інформація про вихід нового туроператора Eray Tour на український ринок з'явилася в середині червня.
28 июля 2010, 19:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт