» Отдых » Новости туризма

Черговий смертельний наїзд на туристку

    всего 84291 отеля

Черговий смертельний наїзд на туристку

Це літо може стати найбільш рекордним за кількістю загиблих на воді. Черговий драматичний інцидент стався з російськими туристами під час відпочинку в Одесі.

На пляжі цього курортного міста при зіткненні водного скутера з надувним «бананом» вчора загинула 23-річна туристка із Санкт-Петербурга і серйозні травми отримав її 22-річний супутник, який був терміново госпіталізований в реанімаційне відділення міської лікарні «Інто-Сана», передає «Driversmedia».

Трагедія сталася на 16-й станції Великого Фонтану, на пляжі «Золотий берег». Під час морського катання в надувний банан на високій швидкості врізався гідроцикл. Чоловік, який керував гідроциклом, був затриманий на місці. Після проведеної судмедекспертизи стало ясно, що злочинець у момент зіткнення був сильно п'яний. За фактом події порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Нагадаємо, що днями відбулася схожа ситуація, яка також закінчилася смертю туриста. У селищі Мелек під час катання туристів на надувний «шайбі» (аналог надувного «банана»), гідроцикл на повному ходу зіткнувся з катером (дивіться стрічку новин від 20. 07. 2010).
22 июля 2010, 16:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт