» Отдых » Новости туризма

Користувачі Google створюють фото-тури

    всего 84291 отеля

Користувачі Google створюють фото-тури

Google запускає нову послугу для цікавляться подорожами. Завдяки опції photo tour інтернет-користувачі зможуть побувати в різних куточках світу, не встаючи з-за комп'ютера, а також вирішити, що вони хочуть побачити під час майбутньої поїздки.

Послуга є додатком до сервісу Google Maps і працює за принципом Google Street View, який дозволяє здійснювати віртуальні прогулянки по вулицях міст. Різниця полягає в тому, що для Google Street View знімки зроблені за допомогою устаткування, встановленого на спеціальних транспортних засобах. Однак існують місця, куди автомобілям не добратися. Ось тут і приходять на допомогу інтернет-користувачі і фотографії, які вони розміщують у мережі за допомогою Picasa і Panoramio - сайтів, які зберігають геолокацію знімків і інтегрованих з Google Maps.

Таким чином, компанія об'єднала фотографії користувачів і зробила можливим їх плавний перегляд. Коли знімків одного об'єкта набирається досить багато, вони зливаються в тривимірне зображення.

На сьогоднішній день для віртуальної подорожі доступно 15 тисяч фотографій.
03 июня 2012, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт