» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкрився в Панамі

    всего 84291 отеля

Новий готель відкрився в Панамі

У Панамі відкрився перший готель Sheraton Bijao Beach. Це другий готель бренду в Центральній Америці, що працює за системою "все включено ".

Готель пропонує постояльцям 294 номери, вікна яких виходять на море і гори, повідомляє eTurbo News. У кожному з них є свій балкон або навіть тераса, кабельне телебачення, " подушкові " меню, обладнане робоче місце і безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi. Також при готелі працюють фітнес - зал, дитячий клуб, тенісні корти, ігрові кімнати та спа - центр Shine Spa. В Sheraton Bijao Beach є кілька ресторанів і барів, які спеціалізуються як на місцевій, так і на міжнародній кухні.

Готель знаходиться в Санта - Кларі ( Santa Clara ) - регіоні, відомому своїм м'яким сухим кліматом і мальовничими пляжами. Міжнародний аеропорт Tocumen розташований майже в двох годинах їзди від готелю. Проживання в Sheraton Bijao Beach - від $ 340 на добу.
28 ноября 2011, 10:32

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт