» Отдых » Новости туризма

Транспортна ситуація у Франції поліпшується

    всего 84291 отеля

Транспортна ситуація у Франції поліпшується

У четвер 21 жовтня у Франції продовжиться загальнонаціональний страйк, що почалася у вівторок 12 жовтня. Ситуація на транспорті імовірно знову покращиться: на лінію вийде більше поїздів, а збої з авіарейсами майже зійдуть нанівець. Тим не менше в країні тривають масові демонстрації супротивників пенсійної реформи, у ряді міст вони блокують під'їзди до аеропортів і нафтопереробним заводам, в деяких регіонах як і раніше спостерігаються перебої з бензином.

21 жовтня високошвидкісні поїзди TGV паризького напрямки здійснять в середньому близько 75% рейсів, а на провінційних маршрутах - 50%. Звичайні швидкі поїзди виконають близько 40% рейсів, регіональні та приміські поїзди - понад 60%. Високошвидкісні потяги Eurostar, Thalys, ICE і TGV у Великобританію, Нідерланди, Бельгію, Швейцарію та Німеччину будуть ходити практично повністю за графіком. В Італію знову підуть нічні потяги, а вдень буде виконаний один рейс Париж - Мілан. Проблеми збережуться в повідомленні з Іспанією. Крім того, практично не ходитимуть внутрішні нічні потяги, за винятком лінії Париж - Ніцца. Паризький міський транспорт працює у звичайному режимі.
20 октября 2010, 23:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт