» Отдых » Новости туризма

Російські туроператори знаходять у Франції бензин для своїх туристів

    всего 84291 отеля

Російські туроператори знаходять у Франції бензин для своїх туристів

Страйки, на які вивели трудящих Франції місцеві профспілки, стають все більш агресивними і вже починають загрожувати туристичної галузі країни. Більш того, в Росії попит на тури до Франції вже дещо скоротився: експерти відзначають зниження як кількості бронювань, так і кількості дзвінків від потенційних туристів. І хоча поки російські туроператори впевнені в стабільності виконання власних програм з Франції, ситуація може змінитися в будь-який момент.

Так, у середу французи, протестуючі проти наміченого урядом підвищення пенсійного віку, перекрили дорогу до одного з терміналів аеропорту Орлі. При цьому в другому столичному аеропорту - Шарля де Голля, куди прилітають рейси з Москви «Аерофлоту» і «Air France» - почалася акція протесту. Крім цього, в Орлі у зв'язку зі страйком співробітників авіакомпаній і авіадиспетчерів скасовано чверть рейсів. З аналогічних причин практично припинили роботу аеропорти Клермон-Фернана, Ніцци і Нанта. При цьому раніше багато авіарейсів у Франції і так були скасовані через брак у країні пального: протестуючі заблокували всі паливні сховища країни.

І хоча в середу президент Франції Ніколя Саркозі наказав кинути поліцію на розблокування сховищ палива, а в трьох місцях зняти профспілкову блокаду навіть вдалося, маніфестанти почали зведення барикад на підступах до вокзалів і аеропортів.

Втім, поки рейси Москва-Париж і «Аерофлоту», і «Air France» виконуються за розкладом, також як і рейси а/к «Росія» з Ст. Петербург. Не змінюють програми своїх турів та туроператори, що спеціалізуються на Франції: їх транспортні партнери запаслися паливом і його дефіцит на роботі туристичних автобусів не позначається. «Заправкою туристичний автобусів займається наш партнер, автотранспортна компанія« Невкс ». Поки вони успішно виходять з цієї ситуації, і масові страйки на нашій роботі ніяк не позначаються », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Олена Садковий, керівник московського офісу туркомпанії« Нева ».

Тим не менш, туроператори вважають за краще заздалегідь підстрахуватися на випадок несподіваних переносів рейсів, попереджаючи про це туристів. Так, туроператор «Travelsystem» розмістив на своєму сайті наступне повідомлення, засноване на попередженні «Air France»: «У зв'язку зі страйком у Франції, в найближчі дні можливі переноси рейсів Москва - Париж».
20 октября 2010, 20:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт