» Отдых » Новости туризма

Готель Познані запрошує на Октоберфест

    всего 84291 отеля

Готель Познані запрошує на Октоберфест

Цінителям гарної кухні і пива не обов'язково вирушати в Мюнхен, щоб взяти участь у традиційному німецькому пивному святі. На Октоберфест-2010 всіх бажаючих запрошує готель Novotel у польській Познані.

Свято, яке організується в готелі четвертий рік поспіль, триватиме з 18 вересня по 2 жовтня. Протягом двох тижнів у готелі буде звучати баварська музика, а відвідувачам запропонують покуштувати частування, доставлені прямо з Німеччини. Наприклад, вони зможуть спробувати блюдо Bratwurst - Weisswurst ( ковбаса гриль з підсмаженою капустою ), Eisbein ( рулька в соусі з овочів і пива ) та Bezen ( пивний крендель ). Крім того, в меню буде представлений багатий вибір сортів оригінального баварського пива.

Баварські вечори проходитимуть щодня о 18. 00. Вартість участі в них складає 69 злотих (17 євро ) з людини. У вартість включена їжа, за напої треба платити окремо, пише Tur - Info. pl. Забронювати квиток можна через сайт готелю.
14 сентября 2010, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт