» Отдых » Новости туризма

Російські туристи опинилися в Індії у владі стихії

    всего 84291 отеля

Російські туристи опинилися в Індії у владі стихії

На півночі Індії, в окрузі Ладакх (штати Джамму і Кашмір), відрізаному від цивілізації в результаті повені, викликаної мусонними зливами, знаходяться, як мінімум, шість російських туристів. Про це в неділю РІА "Новости" повідомила прес-секретар посольства Росії в Індії Нана Мгеладзе.

Раніше повідомлялося, що в регіоні знаходяться дві групи, що складаються з шести і 20 чоловік, і з більшою з них не було зв'язку. Проте пізніше стало відомо, що група з 20 росіян самостійно вибралася із зони лиха.

Група з шести чоловік знаходиться в готелі в Ладакх, ніхто з них не постраждав. Вийти на контакт з туристами заважала вкрай нестійка зв'язок.

Влада Індії вже пообіцяли вивезти росіян з постраждалого регіону, як тільки це буде можливо. В даний час єдиний в районі аеропорт не працює, але військові вже розчищають аеропорт і дороги, розмиті селями.

Потужна злива почався в адміністративному центрі округу Ладакх місті Лех і його околицях у ніч на п'ятницю, що викликало численні сходи селів. Місто виявилося майже повністю заповнений водою упереміш з брудом. Не менше 130 людей загинули, близько 600 осіб вважаються зниклими безвісти.
09 августа 2010, 21:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт