» Отдых » Новости туризма

Гостей Чорногорії і раніше дратує голосна музика

    всего 84291 отеля

Гостей Чорногорії і раніше дратує голосна музика

У контакт-центр Національної туристичної організації Чорногорії лише протягом минулого тижня подзвонили 255 осіб. 117 з них звернулися за отриманням їх цікавить, а 138 залишили скарги.

Зокрема, з Будви надійшло 46 скарг, пов'язаних із занадто гучною музикою, що доноситься зі Слов'янського пляжу, а також з незаконною здачею житла, будівельними роботами, пляжним інвентарем та платній паркуванням, повідомляє "Чорногорія сьогодні".

6 скарг з Котора були пов'язані з роботою нелегальних гідів, а також з неналежною якістю місць для купання: багато хто з них використовуються не за призначенням або не обгороджені.

Туристи стали активніше звертатися до контакт-центру Національної туристичної організації. Нагадаємо, протягом усього липня 2008 сюди поступила 161 скарга. Два роки тому, як і зараз, туристів обурювали гучна музика і погано облаштовані пляжі. Критику також заслужили бруд і проведення будівельних робіт в розпал курортного сезону. Подзвонити в контакт-центр Національної туристичної організації Чорногорії можна за номером 1300.
22 июля 2010, 17:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт