» Отдых » Новости туризма

Антигуа і Барбуда привернуть туристів безліччю знижок

    всего 84291 отеля

Антигуа і Барбуда привернуть туристів безліччю знижок

Туристичне суспільство Антигуа і Барбуди оголосило про введення "Літньої золотої карти" (Summer Gold Card), що дозволяє відпускникам істотно економити під час відпочинку на островах в період з червня по вересень. Таким чином країна хоче привернути увагу мандрівників до своїх 365 пляжам.

Власники "Літньої золотої карти" отримають ексклюзивні знижки від більш ніж 30 компаній, включених в програму. У числі спеціальних пропозицій - знижки на проживання в готелях і відвідини ресторанів, на дайвінг-тури, екскурсії, яхтові прогулянки і так далі, повідомляється в прес-релізі туристичного товариства Антигуа і Барбуди.

Серед найбільш розкішних пропозицій - знижки на вертолітний прогулянку до сусіднього острова Монтсеррат (Montserrat), кругосвітню подорож на круїзному лайнері і весільний круїз.

Кожен зареєстрований власник карти стає автоматичним учасником літньої лотереї і отримує можливість виграти цінний приз. Придбати "Літню золоту карту" можна до 30 вересня. Акція поширюється на туристів старше 18 років. Активувати картку і дізнатися всі подробиці про знижки можна на спеціально створеному сайті.
21 июня 2010, 12:36

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт