» Отдых » Новости туризма

Туристичним кораблям заборонили запливати в Охридське озеро

    всего 84291 отеля

Туристичним кораблям заборонили запливати в Охридське озеро

Міністерство транспорту Македонії заборонило туристичним кораблям запливати в Охридське озеро до проходження ними технічної інспекції та отримання нової реєстрації.
У зв'язку з тим, що Македонія тимчасово призупинила контракт з компанією «Lloyd», всім суднам необхідно оновити свою реєстрацію у французької компанії «Bureau Veritas», яка проведе їх інспекцію, цитують державні ЗМІ. Представника компанії «Lloyd» в Македонії визнали винним у тому, що в початку вересня 2009 року потонула туристичне судно «Ilinden», в результаті чого загинули 15 болгарських туристів.

На вихідних власники кораблів протестували проти вибору французької компанії, яка вимагає 7500 євро за кожну інспекцію та отримання нової реєстрації, в той час як болгарська реєстраційна компанія просить за ту ж послугу 1500 євро. Крім цього, власники кораблів скаржаться на те, що якщо вони почнуть процедуру отримання нової реєстрації зараз, то їм просмикнути пропустити літній сезон.

Німецька компанія «Lloyd» відмовилася від продовження свого контракту на проведення реєстрації та здійснення контролю над судами «Ohrid» через 15 днів після його завершення, повідомляють ЗМІ.
21 июля 2010, 13:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт