» Отдых » Новости туризма

Консульство Греції видає паспорти з готовими візами

    всего 84291 отеля

Консульство Греції видає паспорти з готовими візами

Співробітники консульства Греції в Москві продовжують страйк, однак вони погодилися піти на поступки, видаючи паспорти з візами тим туристам, які повинні вилетіти до Греції в суботу і неділю.

За даними Російського союзу туріндустрії ( РСТ ), частина паспортів вже видана сьогодні, а завтра до роботи підключаться резервні співробітники консульства.

При цьому директор Представництва по туризму Греції в Москві, аташе посольства Греції Павлос Мурмас підтвердив, що консульство Греції оголосило страйк, повідомляє Інтерфакс.

" Страйк викликана постановкою на голосування нового податкового законопроекту, який стосується численних держслужбовців, у тому числі і співробітників грецького МЗС ", - йдеться в офіційному повідомленні представництва по туризму.

Нагадаємо, вся Греція проводить серію акцій протесту з лютого цього року. У числі страйкуючих - таксисти, митники та представники інших служб, які мають відношення до туризму.
08 апреля 2010, 19:49


Тэги: Греция, отдых в Греции





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт