» Отдых » Новости туризма

Албанія буде активніше рекламуватися в Росії

    всего 84291 отеля

Албанія буде активніше рекламуватися в Росії

Число російських туристів в Албанії в 2009 році зросло в 30 разів - до 30 тисяч чоловік. Рекордне збільшення турпотоку прямо пов'язане зі скасуванням віз для громадян нашої країни на літній період. За словами заступника міністра туризму, культури, молодіжної політики та спорту Албанії Ніколя Лесі, першочергове завдання Албанії - активно просувати свої туристичні можливості на російському ринку.

Всього у 2009 році Албанію відвідали 3,2 мільйона іноземних туристів. Таким чином, частка росіян в загальному іноземною турпотоке поки не перевищує 1%, повідомляє Rata-News. Основну частину гостей складають громадяни Німеччини, Великобританії, Македонії та Чорногорії.

Однак саме Росія б'є рекорди по росту турпотоку. Але його можливості стримує відсутність прямого регулярного авіасполучення або хоча б чартерних рейсів між Тіраною і Москвою. Зараз добиратися до Албанії найзручніше через Чорногорію, в яку здійснюються авіарейси з Росії.

Як повідомив Ніколя Лесі, найближчим часом посольство Албанії планує провести зустріч з російськими туроператорами, а Міністерство з туризму - брати участь в деяких московських міжнародних туристичних виставках.

Албанія має цілу низку захоплюючих природних об'єктів: її ландшафт багатий скелястими піками і мальовничими горами, що заросли густим лісом, прекрасними пляжами під теплим середземноморським сонцем і блакитно-синіми водами Адріатики. Береги країни чудові і могли б скласти серйозну конкуренцію Хорватії та Італії. Крім пляжів Адріатичного та Іонічного морів, Албанія може запропонувати цілий ряд історичних пам'яток.
14 июля 2010, 12:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт