» Отдых » Новости туризма

Барбадос хоче активніше залучати російських туристів

    всего 84291 отеля

Барбадос хоче активніше залучати російських туристів

Один з найвідоміших Карибських островів, Барбадос звернув свою увагу на російських туристів. Туристичні влади острова планують запустити на нашому ринку рекламну кампанію, яка познайомить з Барбадосом мандрівників з Росії.

Щорічно Барбадос відвідують 200 тисяч туристів з Великобританії, 130 тисяч із США, 70 тисяч з Канади, 26 тисяч з континентальної Європи і 7 тисяч з Латинської Америки. Щомісяця острів з населенням в 280 тисяч чоловік приймає до 100 тисяч гостей.

При цьому в 2009 році Барбадос відвідали менше тисячі туристів з Росії. Але за три місяці поточного року зростання російського турпотоку становив 17,5%, повідомляє Rata-News.

Барбадос - самий східний з островів Карибського басейну. Він займає територію близько 430 квадратних кілометрів. Прибережна смуга тягнеться на 97 кілометрів. Коралові пляжі Карибського моря користуються популярністю у дайверів, а хвилі і вітру Атлантичного океану ідеальні для серфінгу. Спортивні і музичні заходи на Барбадосі залучають учасників і глядачів з усього світу.

Важливим є той факт, що громадянам Росії для відвідин Барбадосу на строк до 28 днів заздалегідь оформляти візу не потрібно; її видають при в'їзді в країну. Однак поки між нашими країнами немає прямого сполучення, тому мандрівникам необхідно отримувати транзитну візу.

Найбільш зручні маршрути на острів - це перельоти з пересадкою в аеропортах Франкфурта чи Лондона. При цьому туристам, що летять через Франкфурт, шенгенська транзитна віза не знадобиться в тому випадку, якщо вони стартують з Росії рейсами "Аерофлоту" або Lufthansa: при покупці буде виписаний єдиний квиток до Барбадосу, що покриває дві зони перельоту. Приліт у Франкфурт і посадка на рейс до Барбадосу будуть здійснюватися в одному терміналі аеропорту, пасажиру не доведеться покидати транзитну зону.

При перельоті через Лондон туристи можуть скористатися правом 24-годинного безвізового транзиту, але варто пам'ятати, що кінцеве рішення залишається на розсуд прикордонника.
08 июля 2010, 16:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт