» Отдых » Новости туризма

Спецпропозиція німецького готелю - дві ночі за мільйон євро

    всего 84291 отеля

Спецпропозиція німецького готелю - дві ночі за мільйон євро

Якщо ще недавно готелі по всьому світу змагалися в низькобюджетних "антикризових" пропозиціях, то тепер ситуація радикально змінилася, і оговталися від економічної кризи готелю знову роблять ставку на ексклюзивні і дорогі послуги. Так, наприклад, готель Breidenbacher Hof мережі Capella, розташований в центрі Дюссельдорфа на бульварі Konigsallee, пропонує своїм постояльцям незабутній відпочинок вартістю 1 мільйон євро. [Ab ]

Пропозиція 1 Million Euro Arrangement розраховане на дводенне проживання в президентському сьюте. По приїзді в апартаментах гостей чекатимуть подарунки, в списку яких пляшка вінтажного шампанського Roederer Cristal і прикраса від компанії Tiffany & Co - діамант розміром 5,32 карата.

Спеціально для гостей прямо в їх номері відбудеться концерт класичної музики. А в бутіку Guerlain spa-центру Schnitzler Beauty Lounge для них створять ексклюзивний, неповторний аромат, який помістять в особливий флакон.

У ресторані Brasserie-1806 постояльців чекає особливе меню, складене шеф-кухарем Майклом Рейнхардтом, що включає і ікру, і трюфелі. Страви подаються з унікальними сортами шампанського та вина, які майже неможливо знайти в звичайній винній карті.

До послуг гостей протягом двох днів перебування буде автомобіль Maybach, а також - приватний літак, на якому можна відправитися в будь-яке місто Європи, говориться в прес-релізі.
02 июля 2010, 14:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт