» Отдых » Новости туризма

Найбільший джазовий фестиваль Європи пройде в Роттердамі

    всего 84291 отеля

Найбільший джазовий фестиваль Європи пройде в Роттердамі

З 9 по 11 липня в Роттердамі пройде найбільший в Європі джазовий фестиваль North Sea Jazz. Щорічно на три дні Роттердамська арена Ahoy перетворюється на майданчик для виступів провідних джазових артистів світу.

Глядачі зможуть вибрати для себе концерти на будь-який смак: на фестивалі виповнюється всі - від новоорлеанського джазу і свінгу до блюзу, госпелу, фанку, соулу і хіп-хопу. Організатори фестивалю стверджують, що його унікальність полягає в можливості побачити і почути, як під одним дахом зустрічаються минуле, сьогодення і майбутнє, повідомляє сайт заходу.

У цьому році на фестивалі виступлять Маркус Міллер, Нора Джонс, Дайана Рівз, Мейсі Грей, Хербі Хенкок, The Roots, Бадді Гай, Кеті Мелуа, Стіві Уандер, Маккой Тайнер, Дайана Кролл, Елвіс Костелло та інші.

На кожного виконавця виділяється всього 15 хвилин концертного часу, тому глядач отримує можливість за три дні почути кілька десятків провідних джазових музикантів.

Початок виступів 9 та 10 липня о 18. 00, 11 липня - о 16. 15. Вартість квитків на фестиваль - від 88 євро на один день до 204 євро на три дні.
02 июля 2010, 13:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт