» Отдых » Новости туризма

Візу в США отримують 95 % претендентів

    всего 84291 отеля

Візу в США отримують 95 % претендентів

Російські громадяни в переважній більшості випадків не відчувають проблем з отриманням американської візи. Про це заявив посол США в Росії Джон Байерлі. За його словами, візу отримують 95 % претендентів. Число відмов, таким чином, не перевищує 5%.

У той же час дипломат визнав, що серед російської молоді і студентів кількість відмов у видачі американських віз трохи вище, близько 7 %, повідомляє Інтерфакс. " Щоб отримати не учнівську, а туристичну візу, консул повинен бути впевнений, що ви повернетеся до Росії і не мають наміру залишатися в США ", - пояснив Джон Байерлі.

В цілому американське консульство - в числі найбільш лояльних до російським громадянам. Число відмов не змінюється тут вже протягом багатьох років і є порівняно невисоким. Наприклад, Іспанія відмовляє претендентам в 8,83% випадків ; Бельгія - в - В 7,58% ; Швейцарія ( в Санкт - Петербурзі ) - у 6 %. А кількість відмов у консульствах Великобританії стабільно тримається на рівні 9% від числа поданих анкет.
02 июля 2010, 13:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт