» Отдых » Новости туризма

Росіяни приїжджають в Юрмалу в середньому на три дні

    всего 84291 отеля

Росіяни приїжджають в Юрмалу в середньому на три дні

Популярний латвійський курорт Юрмала за перші три місяці поточного року прийняв на 40% більше туристів з Росії, ніж за той же період роком раніше. Після жителів самої Латвії (46%), росіяни займають за чисельністю друге місце

За даними Центрального статистичного управління Латвії, за січень-березень в Юрмалі відпочило 3056 росіян - приблизно 16% від загального числа гостей курорту, повідомляє Інтерфакс. На третьому і четвертому місцях - литовці (майже 10%) і естонці (7%). Популярна Юрмала і у жителів Білорусії, Узбекистану, Швеції і Норвегії.

Всього за перший квартал 2010 року Юрмалу відвідало 18 471 осіб, що на 4834 більше, ніж за той же час у 2009 році. Найчастіше відпочиваючі зупинялися в курортно-реабілітаційних центрах та санаторіях: січень-березень - якраз той час, коли люди піклуються про своє здоров'я.

В середньому туристи взимку проводили в Юрмалі 4 дні. Більше за всіх - туристи з Білорусі (16 днів) і Німеччини (7 днів). Росіяни в середньому приїжджають в Юрмалу на три дні.

Юрмала - популярний курорт на Ризькому узбережжі, в 15-ти хвилинах їзди від Риги. У радянський час тут діяло 105 санаторіїв, пансіонатів, будинків відпочинку, в яких щорічно відпочивало 300 тисяч чоловік. Зараз Юрмала - це сучасні, комфортабельні spa-центри, доглянуті піщані пляжі, дюни і вікові сосни. Тут проводиться безліч розважальних заходів і фестивалів, в числі яких - Міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова Хвиля".
02 июля 2010, 12:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт