» Отдых » Новости туризма

Туристам пропонують круїзи по Патагонії

    всего 84291 отеля

Туристам пропонують круїзи по Патагонії

Багато мандрівників мріють побувати в Патагонії. І чилійська компанія Nomads Of The Seas пропонує унікальні можливості для відвідування найпівденнішої з населених людьми частині Західної півкулі.

Фірма розробила три туристичні програми для дослідження Патагонії: по воді, по землі і по повітрю. Судно Atmosphere, на якому звершується велика частина поїздки, обладнане вертолітним майданчиком. А досвідчені гіди і добре підготовлена команда здатні зробити подорож незабутнім.

Наявність вертолітного майданчика - те, що відрізняє Nomads Of The Seas від інших операторів, що пропонують тури по Патагонії. За допомогою вертольотів компанія може здійснювати подорожі вглиб заповідних територій, пише Daily Mail.

Також компанія пропонує тури на човнах. Ці морські прогулянки допоможуть туристам ближче познайомитися з мешканцями прибережних вод Патагонії - дельфінами і морськими левами.

Але головним у подорожі залишається лайнер Atmosphere. Туристів в першу чергу повинно порадувати знайомство з кухнею Патагонії. Шеф-кухар Гільєрмо Родрігес представить гостям судна унікальне кулінарне спадщина регіону. А один з кращих чилійських сомельє Алехандро Фаріас відібрав для винної карти ресторану Atmosphere вишукані вина з кращих місцевих виноробів. Також на борту є spa-центр з різноманітними парними і кабінетом таласотерапії.

Крім основної екскурсійної програми туристи можуть вибрати для себе одне з спеціальних пропозицій. Наприклад - рибалку у відкритому морі або спостереження за дикою природою Патагонії. Вартість 7-денного туру на людину - $ 10 тисяч.
27 июня 2010, 14:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт