» Отдых » Новости туризма

Тільки сьогодні 20% знижки на польоти Wizz Air до кінця літа

    всего 84291 отеля

Тільки сьогодні 20% знижки на польоти Wizz Air до кінця літа

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air запустила одноденну акцію - 20% знижки на рейси до кінця літа. Акційні пропозиції поширюються на польоти до 31 серпня.

Знижка застосовується до тарифу і обов'язковим зборів і не покриває адміністративний збір і послуги, які докуповуються окремо і не входять в обраний тариф. Забронювати квитки можна до кінця сьогоднішнього дня на сайті wizzair.com або через мобільний додаток WIZZ.

Перед покупкою варто перевірити, чи дозволений вам в'їзд в країну, яку прямуєте, і враховувати факт того, що правила зарубіжних поїздок можуть змінитися в будь-який момент.

Квитки Wizz Air безповоротні

У тому випадку, якщо пасажир не полетить через нові адміністративних обмежень, але авіакомпанія виконає цей рейс - квиток "згорить".

Саме тому авіаперевізник радить оформляти платну послугу Wizz Flex, яку можна оформити тільки при покупці квитка. Її вартість від 5 до 18 євро за кожен рейс і кожного пасажира.

Така послуга дозволяє скасовувати квиток і отримувати 100% його вартості на Wizz-рахунок. Далі ці кошти можна використовувати для бронювання нових квитків і послуг лоукостера.

Крім того, Wizz Flex пропонує ще одну опцію - зміна дати вильоту і маршруту необмежену кількість разів без оплати штрафу. Однак, якщо новий квиток дорожче, авіакомпанія виставить рахунок на доплату.
21 июля 2021, 13:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт