» Отдых » Новости туризма

Греція буде повністю відкрита з 14 травня, названі умови для туристів з України

    всего 84291 отеля

Греція буде повністю відкрита з 14 травня, названі умови для туристів з України

Греція з 14 травня планує приймати українських туристів в рамках відкриття кордонів для ряду країн з-поза меж Шенгенської зони при дотриманні необхідних умов в'їзду і перебування.

Про це в інтерв'ю розповів міністр туризму Греції Харіс Теохаріс.

"Реальність така, що ми зможемо приймати українських громадян, які прибувають в нашу країну, і також сподіваємося, що греки, які захочуть приїхати в Україну, адже є змішані шлюби, люди з родинними зв'язками, зможуть це зробити", - сказав Теохаріс.

Він додав, що 14 травня - "це дата, коли ми можемо спрогнозувати з точністю, що справи підуть за планом".

За словами міністра, для в'їзду в Грецію українці повинні будуть пред'явити негативний ПЛР-тест або сертифікат про вакцинацію, затверджений українською владою.

"Ми чекаємо від української влади зразки таких сертифікатів, щоб ми могли перевіряти їх на своїх кордонах, і ми прагнемо приймати і інші вакцини (не схвалені Європейським агентством з лікарських засобів (ЕМА) - Ред.)", - зазначив Теохаріс.

Він також повідомив, що зараз Греція розглядає можливість заміни ПЛР-тесту на експрес-тест на антиген "з метою зниження витрат на подорож", який може бути введений вже з 14 травня, без ПЛР-тесту в Грецію зможуть в'їжджати діти до п'яти років.

Після прибуття українців і туристів з інших країн будуть вибірково тестувати на COVID-19 в грецьких аеропортах, з огляду на поточну ситуацію із захворюваністю в тій чи іншій країні.

Після прибуття українців і туристів з інших країн будуть вибірково тестувати на COVID-19 в грецьких аеропортах враховуючи поточну ситуацію із захворюваністю в тій чи іншій країні.

Зараз Греція також розглядає можливість заміни ПЛР-тесту на експрес-тест на антиген "з метою зниження витрат на подорож".
14 апреля 2021, 11:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт