» Отдых » Новости туризма

Кенія відкрита для туристів особливо Момбаса

    всего 84291 отеля

Кенія відкрита для туристів особливо Момбаса

Новина про те, що іноземним туристам в Кенії нібито не раді і просять усіх виїхати, виявилася фейковий. Як повідомляє почесний консул України в Кенії Олексій Сєрков, локдаун введений в Кенії тільки для п'яти регіонів, які не мають вирішального значення для мандрівників.

«Тих, хто планує сюди летіти київськими чартерами в квітні-травні, локдаун не торкнеться: Кенія відкрита для туристів - особливо чекає їх Момбаса. Фактично захід і північ країни (5 регіонів) недоступні, а Момбаса, навпаки, «гуде», - запевняє Олексій Сєрков. - За останні кілька днів до Момбаси прилетіло 102 рейсу, пасажири яких мають можливості і бюджет для відпочинку. Тут все відкрито і туристів приймають - це політичне рішення. В суботу я особисто буду робити для 20-ти шеф-кухарів готелів, які приймають українців, тренінг: як готувати котлети, олів'є, шубу, рагу, борщ і так далі. Ну а туроператорам, які відправляють туристів до Кенії, доведеться замінити екскурсії в Найробі екскурсіями, наприклад, в Ентеббе (Уганда), де є можливість подивитися на витоки Нілу і горил і куди українців пускають без віз, причому на прямому рейсі до Момбаси ».

Експерт ще раз уточнив, що з 27 березня введено локдаун в п'яти графствах Кенії: Найробі, Каджіадо, Кіамбу, Мачакос і Накуру. У цих регіонах зупинені внутрішні перельоти (міжнародні продовжують виконуватися як раніше), введена комендантська година з 20:00 до 4:00, призупинено роботу барів, продаж алкоголю, а ресторани і закусочні працюють тільки на винос. Втім, українські туристи летять в інший регіон Кенії.

Прямі рейси до Кенії, заплановані на 16.04, 24.04 і 3.05, як і раніше користуються попитом, хоча спад інтересу до напрямку в зв'язку з новиною про локдауне в Кенії, а також з введенням обов'язкового тестування для тих, хто перетинає український кордон, відчувся. "Перший рейс до Кенії був добре завантажений ще до всіх новин, так що ударом це назвати не можна. Але видно, що люди завмерли і вичікують. Причому відбувається це не стільки навіть через новини з Кенії, а скоріше за рахунок загальносвітового нагнітання і обмежень , введених в Україні в тому числі.

Нагадаємо, що вильоти по маршруту Київ - Момбаса - Київ (з дозаправкою в Єгипті) будуть здійснюватися з аеропорту «Київ» (Жуляни) на літаках авіакомпанії Bees Airline.
31 марта 2021, 01:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт