» Отдых » Новости туризма

У посольстві України на Кіпрі роз'яснили порядок в'їзду українців з 1 квітня

    всего 84291 отеля

У посольстві України на Кіпрі роз'яснили порядок в'їзду українців з 1 квітня

В українському посольстві на Кіпрі рекомендують українським туристам дочекатися підтвердження інформації про переведення України в категорію країн, з яких дозволений в'їзд.

У посольстві нагадали, що з 1 березня 2021 року на Кіпрі введено поділ країн світу за окремими категоріями (зонам) з точки зору дотримання обов'язкових умов для в'їзду на територію країни.

"Належність країн до відповідних категорій (зонам) переглядається щотижня на підставі даних звіту Європейського центру профілактики та контролю захворювань (European Centre for Disease Prevention and Control, ECDC) з урахуванням епідемічної ситуації в тій чи іншій країні", - йдеться в повідомленні.

У посольстві зазначають, що станом на 25 березня Україна віднесена до "сірої" зоні, що передбачає ряд обмежень на в'їзд.

"Офіційного підтвердження кіпрської сторони про переведення України з 1 квітня в іншу категорію країн не оприлюднювалися. Рекомендуємо потенційним туристам і візитерам Кіпру дочекатися підтвердження інформації, яка повинна бути оприлюднена на офіційних кіпрських ресурсах або сайті посольства", - повідомили в посольстві.

Раніше в українському представництві Мінтуризму Кіпру розповіли ЕвроПравде, що до 31 березня Україна залишиться в "сірій зоні", із забороною в'їзду туристів. Однак з огляду на ситуацію, очікується, що з 1 квітня її віднесуть до "червоній зоні". Це означає, що прибули з України потрібно буде здавати ПЛР-тест за 72 години до вильоту, а потім ще один - після прибуття, в аеропорту Ларнаки або Нікосії.
25 марта 2021, 17:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт