» Отдых » Новости туризма

У Emirates з'явився урізаний бізнес-клас

    всего 84291 отеля

У Emirates з'явився урізаний бізнес-клас

Авіакомпанія Emirates ввела урізаний варіант бізнес-класу на частини своїх напрямків. Він не включає ряд звичайних привілеїв, але дешевше інших тарифів бізнес-класу.

Введений недавно мінімальний тариф бізнес-класу іменується Special. Він не включає доступ в бізнес-зал (крім елітних учасників програми лояльності Emirates) і безкоштовну доставку пасажира в аеропорт і з аеропорту на автомобілі представницького класу. Крім того, безкоштовний вибір крісла в літаку буде доступний тільки під час реєстрації на рейс (за 48 годин), коли з великою ймовірністю вибір місць буде вже сильно обмежений, оскільки всі інші пасажири бізнес-класу можуть робити вибір в будь-який момент після покупки квитка. Підвищення в класі за милі теж разрешается.В частини обслуговування під час польоту змін немає, багажна норма в 40 кілограм і пріоритетна посадка також збережені. Різниця в ціні між новим тарифом Special і наступним Saver може становити приблизно 10-30%, при цьому окремі пасажири заявили, що вартість Saver збільшилася.

Для вильотів з Росії новий тариф Emirates поки не застосовується, і невідомо, чи планує компанія там його використовувати в майбутньому. Зараз він доступний, по всій видимості, лише для польотів з початком перевезення з Дубая, в тому числі за російськими напрямками. При цьому навіть урізаний тариф Special з Дубая в Москву і назад (9495 дирхамів ОАЕ або 2290 євро) коштує, як правило, дорожче, ніж повноцінний Saver з Москви в Дубай і назад (140806 рублів або 1929 євро). На лінії в Санкт-Петербург ситуація зворотна (2295 євро проти 2955 євро).

Emirates вже досить давно почала рух в сторону розбивки тарифів на включають повний набір сервісних послуг і на обмежені лише їх частиною. До сих пір це стосувалося економ-класу, де пасажири з квитками по нижнім тарифним рівнями були послідовно позбавлені попереднього вибору місця і великий норми багажу. Тепер нововведення торкнулися бізнес-клас. Нагадаємо, що перевізник недавно скоротив пропозицію рейсів на московській лінії і тимчасово прибрав з неї свій найбільший літак Airbus A380.
13 июня 2019, 23:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт