» Отдых » Новости туризма

Чорногорські пляжі будуть безкоштовними после 17:00

    всего 84291 отеля

Чорногорські пляжі будуть безкоштовними после 17:00

Цього літа лежаки і парасольки на пляжах Чорногорії будуть безкоштовними для відвідувачів, починаючи з 17:00. Туристи отримали зайву годину вільного користування лежаками - раніше вони були безкоштовними тільки з 18:00.

Нововведення особливо порадує туристів з дітьми, які приходять вранці, але залишають пляж в найспекотніші години, щоб повернутися ввечері, коли сонце не так небезпечно для малюків. Раніше їм доводилося платити за лежак і парасольку повторно, якщо їм не вдавалося довести факт оплати вранці, або розміщуватися на вільній території пляжу на рушниках.

Організація Morsko Dobro, яка управляє береговою лінією країни, в майбутньому літньому сезоні простежить за тим, щоб половина території кожного пляжу була вільна від парасольок і лежаків, що дозволить туристам відвідувати їх абсолютно безкоштовно. Орендарі пляжів намагаються поставити на них якомога більше лежаків, часто порушуючи закон. Контроль за виконанням норм буде посилено, щоб туристи мали вибір - користуватися платним пляжним обладнанням чи ні. Вартість оренди двох лежаків і парасольки становить на чорногорських пляжах від 7 до 15 євро в день.

Крім того, в Morsko Dobro повідомили, що на 50 пляжах Боко-Которської бухти підсипаючи свіжий річковий пісок.
12 апреля 2019, 13:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт